CADAR PATCHWORK MURAH

DE FARHANA HOME FURNISHING [PG0318684-D] : MENJUAL RUNCIT & BORONG CADAR PATCHWORK 100% COTTON. DAPATKAN DENGAN KUALITI TERBAIK PADA HARGA MURAH!! PM PAGE FB KAMI : Quilt De'FarHana atau SMS/Whatsapp 017-7868751 / 019-4768414

Kebunku Dalam Pembikinan

♠ Posted by kayrozz at 9:58 PM


(Kailan)

(Jagung Manis)

(Timun)

Dah lama aku tak update blog ni, rasa macam nak bersawang pun ada. Biasalaa mungkin idea belum nak mari lagi...dah sampai kering kontang pun ada nie...kih kih kih. Tapi idea bukan susah nak cari cuma kalau dah malas tu, memang banyak alasan pulaknya.

Apapun, arini cuma nak update pasal citer kebun aku. Dah masuk minggu yang ke berapa agaknya aku pun tak pasti, tapi aku ada selit pada artikel sebelum nie masa aku baru nak start tu dulu. So harapnya dapat laa penuhkan sikit blog aku nie.

Citer kebun campur sikit dengan politik, kat sini aku cuma nak mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada YB2 baru di Merlimau dan Kerdau daripada skuad BN setelah mengungguli PRK dengan majoriti yang cukup membanggakan. Tahniah!!!! buat YB Roslan aka YB RON dan YB Syed Ibrahim akan YB Syed IBRA. Semoga dapat menjalankan tugas dengan penuh Ikhlas, Jujur dan Amanah. Tabikkkkkkk springgg!!!!!!. Hidup UMNO dan Hidup BN. Takbir.

1 comments:

waahhhhh.....i'm falling in luv wif your kebuns....tak sangka tuannya pandai menyuburkn tanah........

DAPATKAN KOLEKSI CADAR BARU! SILA KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT KOLEKSI TERKINI!!! photo 35876933-1d1e-472e-9d9b-9a7962294c12_zps98232114.png
STOKIS & PENGEDAR SAH : FARGHALY BEDSPREAD & CARPET
 photo 35876933-1d1e-472e-9d9b-9a7962294c12_zps98232114.png

Kebunku Dalam Pembikinan



(Kailan)

(Jagung Manis)

(Timun)

Dah lama aku tak update blog ni, rasa macam nak bersawang pun ada. Biasalaa mungkin idea belum nak mari lagi...dah sampai kering kontang pun ada nie...kih kih kih. Tapi idea bukan susah nak cari cuma kalau dah malas tu, memang banyak alasan pulaknya.

Apapun, arini cuma nak update pasal citer kebun aku. Dah masuk minggu yang ke berapa agaknya aku pun tak pasti, tapi aku ada selit pada artikel sebelum nie masa aku baru nak start tu dulu. So harapnya dapat laa penuhkan sikit blog aku nie.

Citer kebun campur sikit dengan politik, kat sini aku cuma nak mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada YB2 baru di Merlimau dan Kerdau daripada skuad BN setelah mengungguli PRK dengan majoriti yang cukup membanggakan. Tahniah!!!! buat YB Roslan aka YB RON dan YB Syed Ibrahim akan YB Syed IBRA. Semoga dapat menjalankan tugas dengan penuh Ikhlas, Jujur dan Amanah. Tabikkkkkkk springgg!!!!!!. Hidup UMNO dan Hidup BN. Takbir.

1 comment:

HeLiNa said...

waahhhhh.....i'm falling in luv wif your kebuns....tak sangka tuannya pandai menyuburkn tanah........