CADAR PATCHWORK MURAH

DE FARHANA HOME FURNISHING [PG0318684-D] : MENJUAL RUNCIT & BORONG CADAR PATCHWORK 100% COTTON. DAPATKAN DENGAN KUALITI TERBAIK PADA HARGA MURAH!! PM PAGE FB KAMI : Quilt De'FarHana atau SMS/Whatsapp 017-7868751 / 019-4768414

AnuGAY : Kurangkan Berat Dosa Blog

klik pic nak tengok berat blog gua!

Blog aku dah dapat dikurangkan berat dosanya....kih kih kih. Kalau tak jenuh nak menunggu dia rolling boleh sampai juling bijik mata. Mana2 blog korang yang rasa berat macam banyak dosa bolehlah pegi check dulu kat sini : [check berat blog] >100 tak sihat, <100 sihat, >200 nazak.

Lepas tu faham2 aje lah, mana2 widget yang terlebih tu boleh lah dibuang untuk meringankan kembali mana2 yang berat.

1 comments:

Mantapp!! blog i pun dh tahap obesity!!

DAPATKAN KOLEKSI CADAR BARU! SILA KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT KOLEKSI TERKINI!!! photo 35876933-1d1e-472e-9d9b-9a7962294c12_zps98232114.png
STOKIS & PENGEDAR SAH : FARGHALY BEDSPREAD & CARPET
 photo 35876933-1d1e-472e-9d9b-9a7962294c12_zps98232114.png

AnuGAY : Kurangkan Berat Dosa Blog

klik pic nak tengok berat blog gua!

Blog aku dah dapat dikurangkan berat dosanya....kih kih kih. Kalau tak jenuh nak menunggu dia rolling boleh sampai juling bijik mata. Mana2 blog korang yang rasa berat macam banyak dosa bolehlah pegi check dulu kat sini : [check berat blog] >100 tak sihat, <100 sihat, >200 nazak.

Lepas tu faham2 aje lah, mana2 widget yang terlebih tu boleh lah dibuang untuk meringankan kembali mana2 yang berat.

1 comment:

-HeLiNa- said...

Mantapp!! blog i pun dh tahap obesity!!