CADAR PATCHWORK MURAH

DE FARHANA HOME FURNISHING [PG0318684-D] : MENJUAL RUNCIT & BORONG CADAR PATCHWORK 100% COTTON. DAPATKAN DENGAN KUALITI TERBAIK PADA HARGA MURAH!! PM PAGE FB KAMI : Quilt De'FarHana atau SMS/Whatsapp 017-7868751 / 019-4768414

Edisi Jantan Sangap


Layan2 belek dan skodeng artikel, jumpa yang satu ni buat sengih sendiri di malam buta yang hangat belum mendinginkan sebab hujan rintik2 dah lama tak turun....kih kih kih. Yang ada kipas atas bawah semua menderam menyejukkan segala yang panas di dalam badan. 'Aku' di dalam artikel ini bukan nama sebenar. Untuk jantan2 sangap, layan jangan tak layan :-
aku ni sebenarnya rimas tau dak, rimasssssssssssss...
aku bosan betul la ngn jantan sangap nihh..
macam ni, hidup aku tak tenteram tau hp aku dok asik bunyi je..
no yang kua sume aku tak penah tgk, ada time aku angkat ada time aku ignore je..
no yang aku angkat plak asik cakap camni:-

caller:hello, hye..sape sana?
aku: nak ckp ngn sape ni?
caller:ani, ani ada?
aku:ani takde silap no ni!
caller:kalu gitu nak cakap ngn awak lah..
bammmm aku letak tepon.(kadang2 aku reply je sms gtau nak buat police report, waktu tuh la no baru yang lain plak masuk!!)

salu nye dialog gitu la just tukar nama 'ani' je..
pastu if dorg kal lagi aku tak angkat dorg sms ayat mesti gini:-
"hye gul,sumbung nye awak.."
next day lak dorg send lagi sms "hye gul, buat apa?da makan? nak kenal lah..."
da setaun benda ni 'berpesta' umapama no aku ni dorg lelong sesama dorg mcm nak test market..

if laki org lak (my collegue) satu hal
da ada bini buat la cara da ada bini
if time keje dorg sms ckp rindu la, tanya pas keje nak p mana,ujung minggu plan p mana, if tak reply merajuk!!
if dorg kat obesi, dorg kal aku, aku mmg jarang angkat..penah 1 hari aku dapat sari lebih 30x kal!!
mula2 xangkat, tp igt myb ada hal keje kat mesia,yang dorg nk mintak tlg,tpi bila angkat just ckp "hye, buat apa..ok rini"
siottttttttttttttttttttttttt.....
tolong lah..boipren aku pun tak layan aku gini,nak kena lapor diri plak setiap masa, kang aku bgtau bini hangpa kang!!!
Kalau jantan yang tengah sangap lubang, lain pulak dialognya kot? Nanti aku skodeng lain...

0 comments:

DAPATKAN KOLEKSI CADAR BARU! SILA KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT KOLEKSI TERKINI!!! photo 35876933-1d1e-472e-9d9b-9a7962294c12_zps98232114.png
STOKIS & PENGEDAR SAH : FARGHALY BEDSPREAD & CARPET
 photo 35876933-1d1e-472e-9d9b-9a7962294c12_zps98232114.png

Edisi Jantan Sangap


Layan2 belek dan skodeng artikel, jumpa yang satu ni buat sengih sendiri di malam buta yang hangat belum mendinginkan sebab hujan rintik2 dah lama tak turun....kih kih kih. Yang ada kipas atas bawah semua menderam menyejukkan segala yang panas di dalam badan. 'Aku' di dalam artikel ini bukan nama sebenar. Untuk jantan2 sangap, layan jangan tak layan :-
aku ni sebenarnya rimas tau dak, rimasssssssssssss...
aku bosan betul la ngn jantan sangap nihh..
macam ni, hidup aku tak tenteram tau hp aku dok asik bunyi je..
no yang kua sume aku tak penah tgk, ada time aku angkat ada time aku ignore je..
no yang aku angkat plak asik cakap camni:-

caller:hello, hye..sape sana?
aku: nak ckp ngn sape ni?
caller:ani, ani ada?
aku:ani takde silap no ni!
caller:kalu gitu nak cakap ngn awak lah..
bammmm aku letak tepon.(kadang2 aku reply je sms gtau nak buat police report, waktu tuh la no baru yang lain plak masuk!!)

salu nye dialog gitu la just tukar nama 'ani' je..
pastu if dorg kal lagi aku tak angkat dorg sms ayat mesti gini:-
"hye gul,sumbung nye awak.."
next day lak dorg send lagi sms "hye gul, buat apa?da makan? nak kenal lah..."
da setaun benda ni 'berpesta' umapama no aku ni dorg lelong sesama dorg mcm nak test market..

if laki org lak (my collegue) satu hal
da ada bini buat la cara da ada bini
if time keje dorg sms ckp rindu la, tanya pas keje nak p mana,ujung minggu plan p mana, if tak reply merajuk!!
if dorg kat obesi, dorg kal aku, aku mmg jarang angkat..penah 1 hari aku dapat sari lebih 30x kal!!
mula2 xangkat, tp igt myb ada hal keje kat mesia,yang dorg nk mintak tlg,tpi bila angkat just ckp "hye, buat apa..ok rini"
siottttttttttttttttttttttttt.....
tolong lah..boipren aku pun tak layan aku gini,nak kena lapor diri plak setiap masa, kang aku bgtau bini hangpa kang!!!
Kalau jantan yang tengah sangap lubang, lain pulak dialognya kot? Nanti aku skodeng lain...

No comments: