CADAR PATCHWORK MURAH

DE FARHANA HOME FURNISHING [PG0318684-D] : MENJUAL RUNCIT & BORONG CADAR PATCHWORK 100% COTTON. DAPATKAN DENGAN KUALITI TERBAIK PADA HARGA MURAH!! PM PAGE FB KAMI : Quilt De'FarHana atau SMS/Whatsapp 017-7868751 / 019-4768414

Edisi Y Not! : Pakai Helmet Dalam Kereta

♠ Posted by kayrozz in ,,, at 5:10 PM
.

Memandangkan musibat yang sakit mental belum lagi tertangkap, menyebabkan rata2 bakal mangsa semakin trauma dan takut apabila berada di luar. Memang si musibat penyimbah asid seorang yang psycho dan boleh dikategorikan sebagai 'serial acid sprinkler'. Dia dah tahu seluruh Malaysia tengah dok hangat dan perati kat dia, jadi musibat ni pun mendiamkan diri untuk sementara waktu. Aku rasa bila tempoh bertenang musibat ni dah tamat, pasti dia akan keluar mencari mangsa terbarunya. Biarpun, masih trauma aku harap kesemua bakal sasaran utamanya perlu sentiasa berwaspada dan mengambil langkah2 keselamatan tertentu sekiranya terserempak dengan musibat maniac ni. Ada cadangan untuk pakai helmet pulak dalam kereta, tapi kenapa pula tidak sekiranya ia boleh membantu. Tak payah nak rasa malu dan segan walaupun agak 'weirdo', tapi apa yang paling penting adalah keselamatan lebih terjamin. Kalau dapat yang full-face lagi terbaikkk!!!

Klik sini untuk jengah apa lagi yang Kak Pornah kata [Pakai Helmet Dalam Kereta]


1 comments:

org ni ada masalah mental pa ni....kesian pd mangsa2 simbahan asid...

DAPATKAN KOLEKSI CADAR BARU! SILA KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT KOLEKSI TERKINI!!! photo 35876933-1d1e-472e-9d9b-9a7962294c12_zps98232114.png
STOKIS & PENGEDAR SAH : FARGHALY BEDSPREAD & CARPET
 photo 35876933-1d1e-472e-9d9b-9a7962294c12_zps98232114.png

Edisi Y Not! : Pakai Helmet Dalam Kereta

.

Memandangkan musibat yang sakit mental belum lagi tertangkap, menyebabkan rata2 bakal mangsa semakin trauma dan takut apabila berada di luar. Memang si musibat penyimbah asid seorang yang psycho dan boleh dikategorikan sebagai 'serial acid sprinkler'. Dia dah tahu seluruh Malaysia tengah dok hangat dan perati kat dia, jadi musibat ni pun mendiamkan diri untuk sementara waktu. Aku rasa bila tempoh bertenang musibat ni dah tamat, pasti dia akan keluar mencari mangsa terbarunya. Biarpun, masih trauma aku harap kesemua bakal sasaran utamanya perlu sentiasa berwaspada dan mengambil langkah2 keselamatan tertentu sekiranya terserempak dengan musibat maniac ni. Ada cadangan untuk pakai helmet pulak dalam kereta, tapi kenapa pula tidak sekiranya ia boleh membantu. Tak payah nak rasa malu dan segan walaupun agak 'weirdo', tapi apa yang paling penting adalah keselamatan lebih terjamin. Kalau dapat yang full-face lagi terbaikkk!!!

Klik sini untuk jengah apa lagi yang Kak Pornah kata [Pakai Helmet Dalam Kereta]


1 comment:

-HeLiNa- said...

org ni ada masalah mental pa ni....kesian pd mangsa2 simbahan asid...