CADAR PATCHWORK MURAH

DE FARHANA HOME FURNISHING [PG0318684-D] : MENJUAL RUNCIT & BORONG CADAR PATCHWORK 100% COTTON. DAPATKAN DENGAN KUALITI TERBAIK PADA HARGA MURAH!! PM PAGE FB KAMI : Quilt De'FarHana atau SMS/Whatsapp 017-7868751 / 019-4768414

Khalid Gagap Bodohkan PAS Lagi

♠ Posted by kayrozz in ,,,, at 3:47 PM

Khalid Gagap langsung tidak menghormati permintaan PAS yang membantah Konsert MTV World Stage dijadualkan pada 24/7 akan datang. Kesian puak hamPAS yang bagai anjing menyalak bukit. Khalid Gagap memang liberal segala segi. Dah banyak bantahan oleh puak PAS akibat tidak menyenangi segala tindak tanduk PGayR selama ini di Selangor. Daripada isu ARAK sampailah ke isu gejala soSIAL di Selangor yang kian menjadi2. Itulah yang disukai Khalid Gagap sebabnya di dalam memajukan Shah Alam menerusi kaedah maksiat antarabangsa.

Rata2 orang bukan bodoh sangat bila Khalid Gagap nak 'cover-line' kata konsert tamat sebelum 12 malam dan pengunjung yang datang tanpa berpakaian menjolok mata. Lepas tu, minuman keras dilarang sama sekali. Alamak!!, Mat Sentul pun tak percaya kau cakaplah Si Gagap. Ini bukan majlis syarahan agama yang kau boleh tarbiah dekat pemuda2 pemudi yang datang esok. Tujuan PAS membantah adalah untuk menghalang daripada maksiat di Selangor berleluasa. Tindakan PAS itu adalah 'deterrent' dan aku yakin bukan 'enforcement'. Alasannya mudah iaitu lebih baik dibendung dahulu sebelum terlambat.

de·ter·rent/diˈtərənt/
Adjective: Able or intended to deter.
Noun: A thing that discourages or is intended to discourage someone from some act.

Tapi si Khalid Gagap memang suka sangat aktiviti soSIAL dan dalam kepala otak dia hanya melalui konsert jelmaan Yahudi aje yang mampu menaikkan imej Gagapnya. Aku yakin dengan tercetusnya konserta jelmaan Yahudi ini akan meningkatkan lagi graf maksiat di negeri Selangor. Lepas tu, macam2 kes akan timbul daripada minum arak, telan dadah, free-sex, buang bayi dan segala bagai ajaran sesat lagi menyesatkan. Tabik Khalid!!! Kau memang bapak segala maksiat di Selangor.

pix_gal0

SHAH ALAM: Kerajaan Selangor pimpinan Parti Keadilan Rakyat (PKR) akan meneruskan penganjuran Konsert MTV Word Stage yang dijadualkan berlangsung di i-City, Seksyen 7, di sini, 24 Julai ini walaupun dibantah PAS.

Menteri Besar, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim, berkata ia selaras usaha menjadikan Shah Alam sebagai tumpuan antarabangsa selain satu pengisian dalam aktiviti golongan muda di negeri itu.

Bagaimanapun, katanya, penganjur konsert perlu mematuhi beberapa peraturan yang sudah ditetapkan bagi mengelakkan perkara tidak diingini berlaku.

“Ini untuk merayakan Shah Alam. Namun, penyanyi perlu mematuhi adab pakaian selain penganjurannya tidak boleh berlangsung sehingga melebihi jam 12 tengah malam termasuk bebas daripada dadah, alkohol dan rokok,” katanya selepas mempengerusikan mesyuarat EXCO di sini, semalam.

PAS Selangor sebelum ini membantah tindakan kerajaan PKR Selangor yang membenarkan penganjuran MTV World Stage di i-City pada 24 Julai ini.

Antara pemimpin PAS yang membantah penganjuran konsert terbabit ialah Ketua Penerangan PAS Selangor, Roslan Shahir Mohd Shahir dan Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad.

Keputusan itu juga dibuat sebulat suara dalam satu mesyuarat PAS negeri baru-baru ini kerana mendakwa kawasan i-City tidak sesuai diadakan aktiviti hiburan termasuk status Shah Alam sebagai bandar raya Islam contoh.
Satu petisyen untuk mengumpul tandatangan penduduk setempat turut dibuat sebagai tanda sokongan membantah penganjuran konsert terbabit.

MTV sebelum ini mengesahkan kehadiran kumpulan rock antarabangsa, 30 Seconds To Mars yang akan beraksi bersama kumpulan rock tempatan, Pop Shuvit.

Abdul Khalid berkata, kerajaan negeri sudah memberi kelulusan penganjuran konsert terbabit awal tahun lalu kerana berpendapat i-City adalah pusat komersial dan kawasan zon antarabangsa.

Sementara itu, Abdul Khalid, berkata tiga kampung di negeri ini dipilih untuk dijadikan projek perintis pilihan raya bagi memilih ketua kampung.
Beliau berkata, pilihan raya itu akan dipantau pejabat daerah bagi memastikan ia berjalan lancar.

Ditanya mengenai kos pilihan raya itu nanti, beliau berkata, perkara itu tidak perlu ditimbulkan kerana rakyat perlu diberi peluang memilih ketua mereka sendiri.

UMNO Selangor turut menyelar tindakan kerajaan negeri kerana RM87.6 juta yang diperlukan untuk mengadakan pilihan raya ketua kampung di negeri ini dianggap pembaziran wang rakyat.

Sumber [beritaharian]


0 comments:

DAPATKAN KOLEKSI CADAR BARU! SILA KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT KOLEKSI TERKINI!!! photo 35876933-1d1e-472e-9d9b-9a7962294c12_zps98232114.png
STOKIS & PENGEDAR SAH : FARGHALY BEDSPREAD & CARPET
 photo 35876933-1d1e-472e-9d9b-9a7962294c12_zps98232114.png

Khalid Gagap Bodohkan PAS Lagi


Khalid Gagap langsung tidak menghormati permintaan PAS yang membantah Konsert MTV World Stage dijadualkan pada 24/7 akan datang. Kesian puak hamPAS yang bagai anjing menyalak bukit. Khalid Gagap memang liberal segala segi. Dah banyak bantahan oleh puak PAS akibat tidak menyenangi segala tindak tanduk PGayR selama ini di Selangor. Daripada isu ARAK sampailah ke isu gejala soSIAL di Selangor yang kian menjadi2. Itulah yang disukai Khalid Gagap sebabnya di dalam memajukan Shah Alam menerusi kaedah maksiat antarabangsa.

Rata2 orang bukan bodoh sangat bila Khalid Gagap nak 'cover-line' kata konsert tamat sebelum 12 malam dan pengunjung yang datang tanpa berpakaian menjolok mata. Lepas tu, minuman keras dilarang sama sekali. Alamak!!, Mat Sentul pun tak percaya kau cakaplah Si Gagap. Ini bukan majlis syarahan agama yang kau boleh tarbiah dekat pemuda2 pemudi yang datang esok. Tujuan PAS membantah adalah untuk menghalang daripada maksiat di Selangor berleluasa. Tindakan PAS itu adalah 'deterrent' dan aku yakin bukan 'enforcement'. Alasannya mudah iaitu lebih baik dibendung dahulu sebelum terlambat.

de·ter·rent/diˈtərənt/
Adjective: Able or intended to deter.
Noun: A thing that discourages or is intended to discourage someone from some act.

Tapi si Khalid Gagap memang suka sangat aktiviti soSIAL dan dalam kepala otak dia hanya melalui konsert jelmaan Yahudi aje yang mampu menaikkan imej Gagapnya. Aku yakin dengan tercetusnya konserta jelmaan Yahudi ini akan meningkatkan lagi graf maksiat di negeri Selangor. Lepas tu, macam2 kes akan timbul daripada minum arak, telan dadah, free-sex, buang bayi dan segala bagai ajaran sesat lagi menyesatkan. Tabik Khalid!!! Kau memang bapak segala maksiat di Selangor.

pix_gal0

SHAH ALAM: Kerajaan Selangor pimpinan Parti Keadilan Rakyat (PKR) akan meneruskan penganjuran Konsert MTV Word Stage yang dijadualkan berlangsung di i-City, Seksyen 7, di sini, 24 Julai ini walaupun dibantah PAS.

Menteri Besar, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim, berkata ia selaras usaha menjadikan Shah Alam sebagai tumpuan antarabangsa selain satu pengisian dalam aktiviti golongan muda di negeri itu.

Bagaimanapun, katanya, penganjur konsert perlu mematuhi beberapa peraturan yang sudah ditetapkan bagi mengelakkan perkara tidak diingini berlaku.

“Ini untuk merayakan Shah Alam. Namun, penyanyi perlu mematuhi adab pakaian selain penganjurannya tidak boleh berlangsung sehingga melebihi jam 12 tengah malam termasuk bebas daripada dadah, alkohol dan rokok,” katanya selepas mempengerusikan mesyuarat EXCO di sini, semalam.

PAS Selangor sebelum ini membantah tindakan kerajaan PKR Selangor yang membenarkan penganjuran MTV World Stage di i-City pada 24 Julai ini.

Antara pemimpin PAS yang membantah penganjuran konsert terbabit ialah Ketua Penerangan PAS Selangor, Roslan Shahir Mohd Shahir dan Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad.

Keputusan itu juga dibuat sebulat suara dalam satu mesyuarat PAS negeri baru-baru ini kerana mendakwa kawasan i-City tidak sesuai diadakan aktiviti hiburan termasuk status Shah Alam sebagai bandar raya Islam contoh.
Satu petisyen untuk mengumpul tandatangan penduduk setempat turut dibuat sebagai tanda sokongan membantah penganjuran konsert terbabit.

MTV sebelum ini mengesahkan kehadiran kumpulan rock antarabangsa, 30 Seconds To Mars yang akan beraksi bersama kumpulan rock tempatan, Pop Shuvit.

Abdul Khalid berkata, kerajaan negeri sudah memberi kelulusan penganjuran konsert terbabit awal tahun lalu kerana berpendapat i-City adalah pusat komersial dan kawasan zon antarabangsa.

Sementara itu, Abdul Khalid, berkata tiga kampung di negeri ini dipilih untuk dijadikan projek perintis pilihan raya bagi memilih ketua kampung.
Beliau berkata, pilihan raya itu akan dipantau pejabat daerah bagi memastikan ia berjalan lancar.

Ditanya mengenai kos pilihan raya itu nanti, beliau berkata, perkara itu tidak perlu ditimbulkan kerana rakyat perlu diberi peluang memilih ketua mereka sendiri.

UMNO Selangor turut menyelar tindakan kerajaan negeri kerana RM87.6 juta yang diperlukan untuk mengadakan pilihan raya ketua kampung di negeri ini dianggap pembaziran wang rakyat.

Sumber [beritaharian]


No comments: