CADAR PATCHWORK MURAH

DE FARHANA HOME FURNISHING [PG0318684-D] : MENJUAL RUNCIT & BORONG CADAR PATCHWORK 100% COTTON. DAPATKAN DENGAN KUALITI TERBAIK PADA HARGA MURAH!! PM PAGE FB KAMI : Quilt De'FarHana atau SMS/Whatsapp 017-7868751 / 019-4768414

Memo BERSIH 2.0 DiHantar Secara Rahsia Kepada Tuanku Mizan?

8 TONTOTAN BER_SHIT 2.0

Betul ke atau tidak sandiwara semasa lakonan puak2 BERSIH ni sema? Mereka dilihat sudah semakin meroyan akibat kesempitan idea untuk melempiaskan nafsu syahwat mereka ke arah kerajaan dengan pelbagai tohmahan dan idea busuk. Terbaru, kisah YAB PM Najib ke Vatican juga telah menarik minat juak musibat ini dengan membuat fitnah bahawa Najib sedang mohon petunjuk daripada POPE di sana. Terkini pula, mengikut media Singapura, 2 pencacai najis BERSIH telah menyerahkan memo 8 tuntutan BERSIH kepada Tuanku Mizan melalui pegawai peribadinya.

Memang jalang sungguh sikap pencacai najis Yahudi Mabok dan Zionis ni sema. Boleh pulak diberikan memo tu secara sembunyi2 tanpa beritahu media di Malaysia ni. Alahai!!! Korang takut sangat ke atau muka dah malu. Hairan bin Ajaib bila media pembangkang pun tak ada sebut mengenai penyerahan MEMO tersebut. Atau aku sendiri tersilap pandang?? kih kih kih. Tetapi, memang dasarnya juak pembangkang ini kaki belit dan putar alam. Kalau iya pun betul, sahih di sini perhimpunan 9 Julai tidak sepatutnya berlaku sebabnya mereka memang boleh serahkan kepada Tuanku Mizan mengikut prosedur2 Istana yang tertentu.

IGP dah sebut semalam, seluruh RAKYAT akan diberi peluang melihat sendiri klip video sekitar Perhimpunan BER_SHIT 2.0 yang lalu dalam sikit masa hari lagi. Korang tengok puas2 yang mana HAQ dan yang BATHIL. Kat celah mana POLIS zalim dan kat bahagian mana RAKYAT BERSIH itu sendiri yang BEBAL. Tunggu dan lihat saja para PENGOMEN nanti!!!


Media Singapura laporkan 8 Tuntutan BERSIH telah dibawa mengadap Tuanku Mizan [klik]


0 comments:

DAPATKAN KOLEKSI CADAR BARU! SILA KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT KOLEKSI TERKINI!!! photo 35876933-1d1e-472e-9d9b-9a7962294c12_zps98232114.png
STOKIS & PENGEDAR SAH : FARGHALY BEDSPREAD & CARPET
 photo 35876933-1d1e-472e-9d9b-9a7962294c12_zps98232114.png

Memo BERSIH 2.0 DiHantar Secara Rahsia Kepada Tuanku Mizan?

8 TONTOTAN BER_SHIT 2.0

Betul ke atau tidak sandiwara semasa lakonan puak2 BERSIH ni sema? Mereka dilihat sudah semakin meroyan akibat kesempitan idea untuk melempiaskan nafsu syahwat mereka ke arah kerajaan dengan pelbagai tohmahan dan idea busuk. Terbaru, kisah YAB PM Najib ke Vatican juga telah menarik minat juak musibat ini dengan membuat fitnah bahawa Najib sedang mohon petunjuk daripada POPE di sana. Terkini pula, mengikut media Singapura, 2 pencacai najis BERSIH telah menyerahkan memo 8 tuntutan BERSIH kepada Tuanku Mizan melalui pegawai peribadinya.

Memang jalang sungguh sikap pencacai najis Yahudi Mabok dan Zionis ni sema. Boleh pulak diberikan memo tu secara sembunyi2 tanpa beritahu media di Malaysia ni. Alahai!!! Korang takut sangat ke atau muka dah malu. Hairan bin Ajaib bila media pembangkang pun tak ada sebut mengenai penyerahan MEMO tersebut. Atau aku sendiri tersilap pandang?? kih kih kih. Tetapi, memang dasarnya juak pembangkang ini kaki belit dan putar alam. Kalau iya pun betul, sahih di sini perhimpunan 9 Julai tidak sepatutnya berlaku sebabnya mereka memang boleh serahkan kepada Tuanku Mizan mengikut prosedur2 Istana yang tertentu.

IGP dah sebut semalam, seluruh RAKYAT akan diberi peluang melihat sendiri klip video sekitar Perhimpunan BER_SHIT 2.0 yang lalu dalam sikit masa hari lagi. Korang tengok puas2 yang mana HAQ dan yang BATHIL. Kat celah mana POLIS zalim dan kat bahagian mana RAKYAT BERSIH itu sendiri yang BEBAL. Tunggu dan lihat saja para PENGOMEN nanti!!!


Media Singapura laporkan 8 Tuntutan BERSIH telah dibawa mengadap Tuanku Mizan [klik]


No comments: