CADAR PATCHWORK MURAH

DE FARHANA HOME FURNISHING [PG0318684-D] : MENJUAL RUNCIT & BORONG CADAR PATCHWORK 100% COTTON. DAPATKAN DENGAN KUALITI TERBAIK PADA HARGA MURAH!! PM PAGE FB KAMI : Quilt De'FarHana atau SMS/Whatsapp 017-7868751 / 019-4768414

Mamat Ex-Exist Kantoi Lagi Dowh!!

Tiub Dadah Masuk Jalan SODOMY!!

Mamat Ex-EXIST Past DEAD!!

Terbaik dari ladang kau MAMAT. Kontroversi demi kontroversi yang melanda diri bekas penyanyi kumpulan budak2 kecik Ex-EXIST kelahiran Johor Bahru ini telah sekali lagi menggemparkan Malaysia. Walaupun namanya dah lama jugak di BLACKLIST dalam industri muzik tanah air, namun kini Mamat cuba mencari populariti dengan kaedah yang lain. Mungkin publisiti yang kau dapat meluas macam masa popular dedulu, tapi ganjaran yang bakal diperolehi hanyalah limpahan ludah dan caci maki jer beb. Tak ada maknanya orang nak lambung duit menimbun kat lu. Kali ni Mamat sekali lagi tersangkut dengan kes dadah. Beli sudah, Pakai sudah, Jual Sudah dan yang terkantoi pulak ni bila Mamat nak cuba seludup dadah lalu badannya sendiri. Hebat lu geng!! Nak test badan kau yang tak berapa nak ada ke tu?

Apapun, Mamat telah disabitkan atas kesalahan cuba menyeludup dadah jenis 'methampethamine' selepas ditangkap pada 9 Julai yang lalu. Selepas dibicarakan di Mahkamah Seksyen Johor Bahru pagi tadi, Mamat mengaku bersalah dan didenda sebanyak RM1,000 atau dipenjara. Selain itu, Mamat dikehendaki melapor dirinya di Balai Polis Tampoi, Johor setiap 2 bulan untuk 'check it out'. Aduhai!! Dadah ni memang najis sangat. Bawak tobat bro!!! Salam.

Lalu Pintu Belakang kot Mamat punya stail!! Adusshhh!!

0 comments:

DAPATKAN KOLEKSI CADAR BARU! SILA KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT KOLEKSI TERKINI!!! photo 35876933-1d1e-472e-9d9b-9a7962294c12_zps98232114.png
STOKIS & PENGEDAR SAH : FARGHALY BEDSPREAD & CARPET
 photo 35876933-1d1e-472e-9d9b-9a7962294c12_zps98232114.png

Mamat Ex-Exist Kantoi Lagi Dowh!!

Tiub Dadah Masuk Jalan SODOMY!!

Mamat Ex-EXIST Past DEAD!!

Terbaik dari ladang kau MAMAT. Kontroversi demi kontroversi yang melanda diri bekas penyanyi kumpulan budak2 kecik Ex-EXIST kelahiran Johor Bahru ini telah sekali lagi menggemparkan Malaysia. Walaupun namanya dah lama jugak di BLACKLIST dalam industri muzik tanah air, namun kini Mamat cuba mencari populariti dengan kaedah yang lain. Mungkin publisiti yang kau dapat meluas macam masa popular dedulu, tapi ganjaran yang bakal diperolehi hanyalah limpahan ludah dan caci maki jer beb. Tak ada maknanya orang nak lambung duit menimbun kat lu. Kali ni Mamat sekali lagi tersangkut dengan kes dadah. Beli sudah, Pakai sudah, Jual Sudah dan yang terkantoi pulak ni bila Mamat nak cuba seludup dadah lalu badannya sendiri. Hebat lu geng!! Nak test badan kau yang tak berapa nak ada ke tu?

Apapun, Mamat telah disabitkan atas kesalahan cuba menyeludup dadah jenis 'methampethamine' selepas ditangkap pada 9 Julai yang lalu. Selepas dibicarakan di Mahkamah Seksyen Johor Bahru pagi tadi, Mamat mengaku bersalah dan didenda sebanyak RM1,000 atau dipenjara. Selain itu, Mamat dikehendaki melapor dirinya di Balai Polis Tampoi, Johor setiap 2 bulan untuk 'check it out'. Aduhai!! Dadah ni memang najis sangat. Bawak tobat bro!!! Salam.

Lalu Pintu Belakang kot Mamat punya stail!! Adusshhh!!

No comments: