CADAR PATCHWORK MURAH

DE FARHANA HOME FURNISHING [PG0318684-D] : MENJUAL RUNCIT & BORONG CADAR PATCHWORK 100% COTTON. DAPATKAN DENGAN KUALITI TERBAIK PADA HARGA MURAH!! PM PAGE FB KAMI : Quilt De'FarHana atau SMS/Whatsapp 017-7868751 / 019-4768414

Di Manakah Menghilang..6 Pax Aku??

♠ Posted by kayrozz at 2:44 PM
Blog kali ni untuk tatapan SG18X only...bukannya apa, tak sema pic nostalgia ni aku boleh tunjuk sebab ada tempat-tempat yang kena censored sikit...kih kih kih. Nanti kalau tak dicensored boleh jadi igauan ngeri bukan untuk orang lain tapi untuk aku sendiri...

Pic ni aku amik masa kat koridor tempat sidai kain masa aku belajar di varsiti dulu dan sekonyong-konyong ada laa batang mop untuk dijadikan acessories tambahan..tu yang terus jadik panglima mop jap nie...kih kih kih.

Aku sebenarnya dah geram gak ngan abs aku skung nie, ye laaa bila dah lama tak main sports dan usia meningkat memang laa segala bagai naik...sampai ke perut pun dah boleh naik dgn sendirinya...

Kalau dulu-dulu ibaratnya nak berlari 10 km macam kacang putih, tapi sekarang nie...nak berlari 1000 meter pun dah boleh terjelir lidah...#alahai. So, arini mari laa bersama-sama ngan aku kita wat senaman kempiskan perut....aku nak kembalikan zaman kegemilangan 6 pax aku dolu-dolu...bleh ker agaknya??? kih kih kih




Kalau nak lebih lanjut boleh lawati : http://www.shapefit.com/abs-exercises-bent-knee-hip-raises.html

Kat dalam tu nanti dia kan tunjukkan segala yang kita perlukan untuk memecahkan segala lemak-lemak yang dah lama terkumpul...sakitt wooo bila lemak dah pecah...kih kih kih..tapi lepas lemak pecah tu yang bagi kita motivasi untuk keluarkan muntah hijau pulaknya....

Selamat mencuba, khasnya untuk diriku ini...Go ! Go ! Six pax...

1 comments:

DAPATKAN KOLEKSI CADAR BARU! SILA KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT KOLEKSI TERKINI!!! photo 35876933-1d1e-472e-9d9b-9a7962294c12_zps98232114.png
STOKIS & PENGEDAR SAH : FARGHALY BEDSPREAD & CARPET
 photo 35876933-1d1e-472e-9d9b-9a7962294c12_zps98232114.png

Di Manakah Menghilang..6 Pax Aku??

Blog kali ni untuk tatapan SG18X only...bukannya apa, tak sema pic nostalgia ni aku boleh tunjuk sebab ada tempat-tempat yang kena censored sikit...kih kih kih. Nanti kalau tak dicensored boleh jadi igauan ngeri bukan untuk orang lain tapi untuk aku sendiri...

Pic ni aku amik masa kat koridor tempat sidai kain masa aku belajar di varsiti dulu dan sekonyong-konyong ada laa batang mop untuk dijadikan acessories tambahan..tu yang terus jadik panglima mop jap nie...kih kih kih.

Aku sebenarnya dah geram gak ngan abs aku skung nie, ye laaa bila dah lama tak main sports dan usia meningkat memang laa segala bagai naik...sampai ke perut pun dah boleh naik dgn sendirinya...

Kalau dulu-dulu ibaratnya nak berlari 10 km macam kacang putih, tapi sekarang nie...nak berlari 1000 meter pun dah boleh terjelir lidah...#alahai. So, arini mari laa bersama-sama ngan aku kita wat senaman kempiskan perut....aku nak kembalikan zaman kegemilangan 6 pax aku dolu-dolu...bleh ker agaknya??? kih kih kih




Kalau nak lebih lanjut boleh lawati : http://www.shapefit.com/abs-exercises-bent-knee-hip-raises.html

Kat dalam tu nanti dia kan tunjukkan segala yang kita perlukan untuk memecahkan segala lemak-lemak yang dah lama terkumpul...sakitt wooo bila lemak dah pecah...kih kih kih..tapi lepas lemak pecah tu yang bagi kita motivasi untuk keluarkan muntah hijau pulaknya....

Selamat mencuba, khasnya untuk diriku ini...Go ! Go ! Six pax...

1 comment:

-HeLiNa- said...

Nice video!! baru nk try...