CADAR PATCHWORK MURAH

DE FARHANA HOME FURNISHING [PG0318684-D] : MENJUAL RUNCIT & BORONG CADAR PATCHWORK 100% COTTON. DAPATKAN DENGAN KUALITI TERBAIK PADA HARGA MURAH!! PM PAGE FB KAMI : Quilt De'FarHana atau SMS/Whatsapp 017-7868751 / 019-4768414

Trilogi SAW

♠ Posted by kayrozz at 11:10 PM

Aku memang antara peminat filem genre thriller dan horror. Salah satu filem yang paling menarik minat aku adalah trilogi 'SAW'. Memang filem ni tersangatlah penuh dengan pendarahan yang maksimum sebab keadaan mangsa-mangsa "Jigsaw" semanya memang cedera parah dan dibunuh dalam keadaan mengerikan.

"Jigsaw" ni memang antara serial killer yang bijak memanipulasikan bahan-bahan ujikajinya, dengan beranggapan semua mangsanya telah tidak menghargai nilai hidup dalam diri masing-masing, jadi jalan penyelesaiannya mati je lebih baik daripada hidup. Sesiapa yang terlepas daripada perangkap "Jigsaw" akan menjadi budak suruhan atau "successor" si buragas nie.

Apapun, kalau sesiapa yang berminat dengan trilogi ni, boleh laaa layan kat mana-mana kedai dvd untuk dapatkan kompilasi 'SAW'.

Aku tengah tertunggu untuk filem 'The Rite' lakonan Anthony Hopkins, antara otai filem-filem genre thriller. Aku minat kat suara dan slanga dia masa layan dialog filem...antara yang terbaik dari ladang....kih kih kih.


Jangan skeptikal...sebab aku bukan tipikal hanya untuk filem genre sebegini. Dah namanya kaki wayang, layan aje apa-apa filem pun masa tengah bosan.

-kakiwayang.com-

0 comments:

DAPATKAN KOLEKSI CADAR BARU! SILA KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT KOLEKSI TERKINI!!! photo 35876933-1d1e-472e-9d9b-9a7962294c12_zps98232114.png
STOKIS & PENGEDAR SAH : FARGHALY BEDSPREAD & CARPET
 photo 35876933-1d1e-472e-9d9b-9a7962294c12_zps98232114.png

Trilogi SAW


Aku memang antara peminat filem genre thriller dan horror. Salah satu filem yang paling menarik minat aku adalah trilogi 'SAW'. Memang filem ni tersangatlah penuh dengan pendarahan yang maksimum sebab keadaan mangsa-mangsa "Jigsaw" semanya memang cedera parah dan dibunuh dalam keadaan mengerikan.

"Jigsaw" ni memang antara serial killer yang bijak memanipulasikan bahan-bahan ujikajinya, dengan beranggapan semua mangsanya telah tidak menghargai nilai hidup dalam diri masing-masing, jadi jalan penyelesaiannya mati je lebih baik daripada hidup. Sesiapa yang terlepas daripada perangkap "Jigsaw" akan menjadi budak suruhan atau "successor" si buragas nie.

Apapun, kalau sesiapa yang berminat dengan trilogi ni, boleh laaa layan kat mana-mana kedai dvd untuk dapatkan kompilasi 'SAW'.

Aku tengah tertunggu untuk filem 'The Rite' lakonan Anthony Hopkins, antara otai filem-filem genre thriller. Aku minat kat suara dan slanga dia masa layan dialog filem...antara yang terbaik dari ladang....kih kih kih.


Jangan skeptikal...sebab aku bukan tipikal hanya untuk filem genre sebegini. Dah namanya kaki wayang, layan aje apa-apa filem pun masa tengah bosan.

-kakiwayang.com-

No comments: