CADAR PATCHWORK MURAH

DE FARHANA HOME FURNISHING [PG0318684-D] : MENJUAL RUNCIT & BORONG CADAR PATCHWORK 100% COTTON. DAPATKAN DENGAN KUALITI TERBAIK PADA HARGA MURAH!! PM PAGE FB KAMI : Quilt De'FarHana atau SMS/Whatsapp 017-7868751 / 019-4768414

Klip MTV Panas!! : Lagak Berani Hero Malaya


Klip video ni memang dah banyak tersebar di kalangan bloggers. So, aku tampilkan aje kat blog ni sebab nak bagtaw capaian klip ni untuk 1 hari jer dah lebih 10,000. Wow!!! Memang menarik dan tertarik. Ye laa...kalau dah pelakon2nya memberikan aksi berahi dan mengasyikkan, orang yang nak pakat tengok pun mestilah beribu-riban ramainya. Cuma, MTV seperti ini sepatutnya tidak melibatkan seorang pelakon Melayu yang beragama Islam kerana ia tetap menyalahi syariat dan tatasusila mengikut adab2 ketimuran. Shah Jaszle patutnya lebih peka dan bersikap lebih sensitif di dalam isu ini kerana selepas ini yang mendapat tempelak dan nama busuk adalah dirinya sendiri. Tepuk dada, tanya selera beb. Anyway, kalau duit berlakon dah tak cukup dan nak layan klip murahan macam ni, lu dah macam tersalah ikutan beb. Ini bukan Hollywood boleh hentam sembarangan. Esok2 lu lagi teruk kena hentam. Kena tunggu jer lah apa kata bahagian penapisan, sahih dan konfom tak boleh nak lepas dan silap2 kena GAM.
Klip MTV yang terbaik daripada ladang bakal terbakor!!

Sumber : [duniacacamarba]

3 comments:

The Firefox updated tab comes up everytime i start firefox.
What do i do to prevent it?

my weblog - http://paginasamarillas-atl.com/transvaginal-mesh-lawsuits-makes-women-financially-safe

It's not my first time to go to see this site, i am visiting this web site dailly and get pleasant information from here every day.

Here is my page ... cost of dental implants

Hi there, I want to subscribe for this weblog to get hottest updates, thus where can i do it please assist.



My weblog: livingwaychristianfriendshipgroup.com

DAPATKAN KOLEKSI CADAR BARU! SILA KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT KOLEKSI TERKINI!!! photo 35876933-1d1e-472e-9d9b-9a7962294c12_zps98232114.png
STOKIS & PENGEDAR SAH : FARGHALY BEDSPREAD & CARPET
 photo 35876933-1d1e-472e-9d9b-9a7962294c12_zps98232114.png

Klip MTV Panas!! : Lagak Berani Hero Malaya


Klip video ni memang dah banyak tersebar di kalangan bloggers. So, aku tampilkan aje kat blog ni sebab nak bagtaw capaian klip ni untuk 1 hari jer dah lebih 10,000. Wow!!! Memang menarik dan tertarik. Ye laa...kalau dah pelakon2nya memberikan aksi berahi dan mengasyikkan, orang yang nak pakat tengok pun mestilah beribu-riban ramainya. Cuma, MTV seperti ini sepatutnya tidak melibatkan seorang pelakon Melayu yang beragama Islam kerana ia tetap menyalahi syariat dan tatasusila mengikut adab2 ketimuran. Shah Jaszle patutnya lebih peka dan bersikap lebih sensitif di dalam isu ini kerana selepas ini yang mendapat tempelak dan nama busuk adalah dirinya sendiri. Tepuk dada, tanya selera beb. Anyway, kalau duit berlakon dah tak cukup dan nak layan klip murahan macam ni, lu dah macam tersalah ikutan beb. Ini bukan Hollywood boleh hentam sembarangan. Esok2 lu lagi teruk kena hentam. Kena tunggu jer lah apa kata bahagian penapisan, sahih dan konfom tak boleh nak lepas dan silap2 kena GAM.
Klip MTV yang terbaik daripada ladang bakal terbakor!!

Sumber : [duniacacamarba]

3 comments:

Anonymous said...

The Firefox updated tab comes up everytime i start firefox.
What do i do to prevent it?

my weblog - http://paginasamarillas-atl.com/transvaginal-mesh-lawsuits-makes-women-financially-safe

Anonymous said...

It's not my first time to go to see this site, i am visiting this web site dailly and get pleasant information from here every day.

Here is my page ... cost of dental implants

Anonymous said...

Hi there, I want to subscribe for this weblog to get hottest updates, thus where can i do it please assist.



My weblog: livingwaychristianfriendshipgroup.com